Tânărul care a lovit o pisică într-o tavernă din Edipsos a fost achitat

într-o tavernă din Edipsos a fost achitat

Reacții puternice la decizia de achitare a tânărului de 30 de ani care a lovit un pisoi în Edipsos
Tânărul de 30 de ani care a lovit un pisoi în Maio într-o tavernă din Edipsos a coborât „ieftin”, întrucât Tribunalul din Chalkida l-a declarat nevinovat cu recunoașterea unei sincere remușcări și cu o expresie de scuze.

Mai exact, achitarea bărbatului de 30 de ani care în luna mai trecută se afla cu compania sa într-o tavernă din Agios Georgios Evia, a ademenit o pisică cu mâncare și a împins-o de pe platformă pe pietricelele plajei, a fost decisă de Cei Trei. -membru Tribunalul Penal din Chalkida, conform nantiareport

Potrivit raționamentului Judecătorilor, bărbatul a recunoscut că a împins pisica cu piciorul, a manifestat remuşcări, a susținut că grupul a consumat alcool, a declarat că regretă și nu o va mai face.

Să ne amintim în urmă cu ceva timp și cu puțin timp înainte de arestarea sa, făptuitorul, prin Instagram, și-a arătat indignarea față de lungimea videoclipului în care dând cu piciorul unui pisoi după ce și-a câștigat mai întâi încrederea ademenindu-l cu mâncare.

„Taci, am omorât pisica m@@@”, spune bărbatul care a abuzat pisica în restaurantul cu pește în timp ce își cere scuze pentru fapta sa.
Reacții la achitarea tânărului de 30 de ani care a lovit pisoiul din Edipsos
Reprezentantul legal al „Uniunii de Filosofie și Mediu din Evia de Nord Happy Paws” a declarat că decizia a fost luată cu majoritate.

Decizia a stârnit furia directorului Organizației pentru Protecția Animalelor, care a lansat un videoclip și apoi i-a vizat în mod intenționat pe membrii companiei tânărului de 30 de ani.

„Infidelii sunt nevinovati si prin decizia Curtii. Rușine. Lovi cu piciorul fără teamă. Tipul care a lovit pisica din #Edipsos a fost achitat pentru că a spus că a făcut-o o dată, și-a cerut scuze și a promis că nu o va mai face… Indiferent ce am văzut cu ochii noștri, Justiția greacă este oarbă.” ea a comentat pe rețelele de socializare cu comentarii de la iubitorii de animale care o urmăresc.”

Tânărul care a lovit o pisică într-o tavernă din Edipsos a fost achitat

Kastoria: Accident de trafic șocant – O mașină s-a izbit într-o grădiniță-Video și fotografii