OPEKA: Când se închide temporar platforma online pentru alocația pentru copii

OPEKA: Când se închide temporar platforma

Începe procesul de calcul al plății celei de-a 3-a tranșe a indemnizației.

Platforma online A21 – Alocație pentru copii se va închide temporar pe 8 iulie 2022 la ora 18:00, pentru a începe procesul de calcul al plății celei de-a 3-a tranșe a prestației, așa cum a anunțat Organizația de Ajutoare Sociale și Solidaritate Socială (OPEKA). ).

Calculul se va face conform ultimei declarații fiscale validate. După depunerea declarației fiscale din anul curent sau modificarea acestuia, cuantumul indemnizației este recalculat automat. În situația în care venitul anului fiscal 2021 este mai mic decât cel al anului 2020, indemnizația plătită poate fi majorată dacă are loc o modificare a categoriei de venit familial echivalent.

Totuși, dacă venitul din 2021 este mai mare decât cel din 2020, atunci, dacă are loc o modificare a categoriei de venit familial echivalent, prestația plătită poate fi redusă și apoi vor urma compensațiile necesare până la achitarea diferenței.

Pentru ca alocația să fie acordată, cererea trebuie depusă și aprobată în final. O cerere care a fost stocată temporar este considerată nedepusă și nu va fi luată în considerare.

Pentru data și ora exactă pentru reluarea reexploatării platformei A21 și depunerea de noi cereri, va exista un anunț relevant.

Pentru mai multe informații despre alocația pentru copii, categoriile de care aparțin cetățenii în funcție de veniturile lor și orice altă problemă relevantă, cei interesați pot consulta site-ul OPECA.

Un mare incendiu izbucnește în apropierea faimoasei stațiuni de pe litoral din West Attica