Incendiu în Kolonos: „Minciuni că am fost beat”, spune tatăl copilului de cinci ani, în vârstă de 45 de ani

Incendiu în Kolonos: „Minciuni că am fost beat”

Cu o clipă înainte de scuzele pentru incendiul din apartamentul familiei, care l-a condus pe fiul său de cinci ani la Terapie Intensivă, tatăl a răspuns, printre altele, la cele auzite că se află în stare de ebrietate.
Starea de sănătate a copilului de 5 ani din Kolonos , care luptă din greu pentru a rămâne în viață, precum și împrejurările în care casa lui a luat foc și viața copiilor era în pericol , a fost menționată de tatăl său, Stefanos Mittas.

Cu câteva ore înainte de scuzele pentru incendiul din apartamentul familiei, care l-a condus pe fiul său de 5 ani la Terapie Intensivă, tatăl a răspuns, printre altele, la cele auzite că se află în stare de ebrietate și nu a putut să-și ajute copiii minori care erau în pericol.
Referindu-se la starea de sănătate a lui Charalambos, în vârstă de 5 ani, tatăl său, vorbind cu Ant1 cu voce tremurătoare, a spus că „starea lui este critică. Ieri la prânz așteptam să intrăm la Terapie Intensivă să vedem copilul și medicii ne-au spus „i-am dat un șoc electric și l-am readus la viață”. I-au dat și medicamente pentru inimă. Ne-au spus că „nu există speranță” și că numai Dumnezeu…”
Domnul Mittas, dorind să clarifice în timp ce spunea tot ce s-a auzit despre circumstanțele incidentului, a spus „Am 5 copii, unul de 22 de ani din prima căsătorie și 4 cu a doua soție. Copilul era în pătuțul lui, soția mea îl adormise.

. Eram foarte obosit si am luat si insulina pentru zahar si am dormit. Este o minciună că am fost beat.

„M-am luptat să salvez copilul. Ușa a fost încuiată pentru că soția mea o încuie pentru a-l împiedica pe cel mic să plece și pentru a-l proteja de tâlhari. Soția mea și un vecin au spart ușa, nu au putut intra prin intrarea principală, se sufocau din cauza fumului”.

În ceea ce îi privește pe ceilalți copii, acesta a spus că unul a fost dus la un spital de copii ca măsură de precauție, dar este în regulă și că acum stau cu un prieten de-al lui și cu sora lui, deoarece casa familiei este nelocuabilă, cel puțin deocamdată, din cauza la foc .

Incendiu în Kolonos: „Minciuni că am fost beat”, spune tatăl copilului de cinci ani, în vârstă de 45 de ani

Creta: O fetiță de patru ani este în comă – O alune i-a blocat gâtul