Creta: O fetiță de patru ani este în comă – O alune i-a blocat gâtul

Creta: O fetiță de patru ani este în comă

Copilă de 4 ani intubată sub sedare – Arahida aproape că i-a blocat plămânul
O fetiță de 4 ani din Santorini este intubată în Unitatea de Terapie Intensivă pentru Copii a Spitalului Universitar din Heraklion , deoarece o arahidă îi blocase plămânul drept.

De fapt, starea lui era atât de gravă încât a fost intubat la sosirea sa pe aeroportul din Heraklion , potrivit neakriti.gr .

Copilul, necunoscut în ce circumstanțe, s-a constatat că avea 1,5 arahide în plămânul drept , prezenta dificultăți de respirație și s-a considerat necesară transportul lui de la Santorini la Creta, pentru care s-a înființat o operațiune de transport aerian, cu aeronava EKAV. . Datorită gravității stării sale , de îndată ce a ajuns pe aeroportul din Heraklion a fost intubat de medicul de ambulanță aeriană și de medicul EKAV și apoi transferat la PAGNI.

„ Copilul era într-o stare proastă când a sosit, dar a fost tratat foarte repede de medici și acum sperăm că totul va merge bine ”, a declarat comandantul Ministerului Sănătății din Creta, Nektarios Papavasileiou .

La rândul său, comandantul PAGNI Giorgos Chalkiadakis a declarat pentru ERT că copilul avea o saturație scăzută în oxigen când a ajuns la spital . Medicii au procedat la îndepărtarea endoscopică a alunelor care i-au blocat plămânul drept (bronhia trunchiului drept). Copilul de 4 ani a fost apoi internat la UTI pentru copii , unde este intubată și sub sedare . Totuși, potrivit comandantului PAGNI, starea ei de sănătate s-a îmbunătățit de ieri. Alaturi de ea sunt parintii ei.

New Philadelphia: Un hoț a sărit din balcon în balcon pentru a scăpa de poliție