Heraklion: Tânăra de 13 ani care a raportat un viol de către tatăl ei vitreg rămâne în spital – Este sănătoasă (vid)

Heraklion: Tânăra de 13 ani care a raportat

Fata de 13 ani din Heraklion, Creta, care a denunțat violul de către tatăl ei vitreg în ziua în care mama ei își făcea frățior, rămâne în siguranța și îngrijirea clinicii de pediatrie a Spitalului Venizeli.

„Are îngrijire exclusivă și au fost îngrijite toate specialitățile de care are nevoie. Este foarte bun din punct de vedere psihologic. Și-a găsit companie, așa că copilul este bine”, a spus Konstantinos Terzakis, guvernatorul Spitalului Venizeli.

Mama micuței de 13 ani, vorbind la LIVE NEWS, a recunoscut că nu i s-a permis să ia legătura cu fiica ei. Și deși nu a mai vorbit cu ea din ziua în care și-a raportat tatăl vitreg, ea afirmă cu siguranță că fiica ei este delirată și că soțul ei de 46 de ani este nevinovat…

Examinarea criminalistică nu a fost finalizată

Cu toate acestea, certitudinea mamei nu provine din nicio sursă polițienească sau criminalistică, întrucât examinarea reclamantului nu a fost încă finalizată.

„Nu există comunicare cu mama minorului. Examinarea criminalistică este în desfășurare și suntem în permanentă comunicare cu autoritățile de poliție”, au precizat surse criminalistice.

Întregul personal medical este pe fata care vorbește zilnic cu un psiholog infantil.

„Este găzduit, îngrijit și sprijinit de personalul spitalului nostru, „Zâmbetul copilului” și îngrijire exclusivă până la finalizarea anchetei sociale”, a adăugat domnul Terzakis.

De partea ei din primul moment și președintele Smile of the Child, Kostas Yiannopoulos.

Mama minorului are 3 copii dintr-o căsătorie anterioară și doi copii – un băiat și un nou-născut – cu acuzatul în vârstă de 46 de ani, pe care îl întreține în continuare până la capăt.

Potrivit plângerii făcute autorităților de poliție, bărbatul de 46 de ani și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă din 2020, când fata avea doar 11 ani. El va fi dus la parchet mâine dimineață.

Regulile de circulație în Atena-Corint – Ce se va aplica vineri