Heraklion: 19 arestări într-o operațiune a poliției din Hersonissos

Heraklion: 19 arestări într-o operațiune a poliției

O nouă operațiune „mătură” în zone ale municipiului Hersonissos a fost efectuată ieri (14/9) seara de ELAS local. În cadrul acesteia au fost efectuate zeci de verificări, au fost confirmate încălcări, în timp ce polițiștii au încătușat 19 persoane.

În cadrul operațiunii vizate, care a avut ca scop prevenirea accidentelor de circulație, suprimarea criminalității, dar și consolidarea sentimentului de securitate în rândul cetățenilor, au fost verificate 160 de persoane, dintre care 19 au fost arestate, precum și 90 de vehicule, în timp ce au fost confirmate 36 de încălcări, dintre care 17 aferente Codului Rutier.

Mai exact, 5 persoane au fost arestate pentru lipsire de permis de conducere, 6 pentru agitarea clienților, 4 pentru tulburarea liniștii și alte 4 pentru lipsire de certificat de sănătate și pentru comerț itinerant fără permis.

Acțiuni operaționale similare ale căror principale caracteristici sunt prezența sporită a poliției și punerea în aplicare a controalelor direcționate, după cum a anunțat Direcția Generală Regională de Poliție Creta, vor continua în toate zonele insulei.

Metrou: Închise duminică sunt stațiile din Nikaia, Korydallos, Ag. Barbara