Grădinițe NSPA – eetaa.gr: Rezultate aici cu taxisnet

Grădinițe NSPA – eetaa.gr: Rezultate aici cu taxisnet

Miercuri seara târziu, au fost afișate rezultatele la tichetele de la creșele NSRF .
După o întârziere de două zile, anxietatea a mii de părinți s-a încheiat noaptea târziu, deoarece rezultatele la tichetele de la creșele NSPA au fost postate pe site-ul EETAA .

Rezultatele le puteti vedea AICI si aveti nevoie de codurile taxisnet.

Dacă cererea a fost aprobată, atunci prin intermediul platformei, urmând pașii, în ultima etapă veți putea vizualiza și imprima voucherul.
Când începe înregistrarea programului?

După cum a raportat EETAA, înregistrarea beneficiarilor-deținători de vouchere în structuri va începe cel târziu vineri, 2 septembrie.

Instrucțiuni pentru tipărirea voucherelor pentru creșe
Prin platformă, urmând pașii, în ultima etapă veți putea vizualiza și imprima voucherul.

Pentru înregistrarea copilului său, reprezentantul legal trebuie să fie aceeași persoană care a depus cererea. Ar trebui atunci:

Pentru a imprima voucherul și a merge la orice Structură corespunzătoare în serviciile la alegere, în apropierea locului de reședință.
Să semneze contractul tipizat, care va fi tipărit de către Agenție, în două (2) exemplare (câte unul pentru fiecare parte contractantă), prin P.S. ale EETAA , care sunt, de asemenea, cosemnate de Reprezentantul Legal al Agenției, și unde sunt descrise elementele și obligațiile de bază ale celor două (2) părți. De menționat că procesul de înregistrare, semnare a Contractului și Autorizației are loc întotdeauna până în prima zi lucrătoare a fiecărei luni, cu excepția lunii septembrie, unde acest proces trebuie finalizat până cel târziu la data de 12.9.2022. . În cazul înregistrării începând cu 13.9.2022, activarea are loc din prima zi lucrătoare a lunii următoare.
Să semneze formularul tip, care îi va fi înmânat de către Entitate/structură, cu care autorizează EETAA să efectueze plățile către Entitate în numele său.
Să elibereze Cardul de Prezență (KA.PA.), de pe site-ul EETAA, care este obligatoriu pentru consemnarea prezenței copilului beneficiar din prima zi a prezenței acestuia în structură.
Vezi AICI cum sunt activate voucherele

Metrou: în septembrie vor veni 3 noi stații