După 11 zile în frigider, un pescar supraviețuiește în mod miraculos printre rechini – video

După 11 zile în frigider, un pescar supraviețuiește

Un pescar brazilian a scăpat de moarte după 11 zile fără mâncare sau apă într-un frigider care plutea în mijlocul Oceanului Atlantic, după ce s-a adăpostit în acesta după ce barca sa s-a scufundat.

Romualdo Macedo Rodrigues, în vârstă de 44 de ani, a pornit cu barca sa de lemn de șapte metri din statul Amapá din nordul Braziliei la sfârșitul lunii iulie, plănuind să petreacă câteva zile la pescuit, dar apa s-a scurs în barcă și a scufundat-o, potrivit Daily. Poștă.

Pescarul s-a urcat într-un frigider de pe barca sa, fugind de înec, și a petrecut 11 zile fără mâncare, slăbind cinci kilograme.

Romualdo a căzut de epuizare pe podeaua unei nave de pescuit din Surinameză salvată la 450 de kilometri (280 de mile) de unde barca sa s-a scufundat, s-a deshidratat și s-a lovit de căldură.

El a remarcat că a suferit de sete extremă în timpul experienței sale terifiante și că a crezut că va fi atacat de rechini.

Când a ajuns pe uscat, a petrecut 16 zile în închisoare în Surinam din lipsă de documente, iar apoi a fost returnat în Brazilia cu zborul.

Cazurile de infecție cu virusul West Nile în Grecia cresc la 160