Accident Grav în Glyfada Mașină la Viteză Mare Pătrunde în Parc și Cauzează Coliziuni Fără Răniți

A avut loc un accident grav de circulație în Glyfada, în după-amiaza zilei de marți, 19 septembrie 2023. În eveniment, o mașină de tip Mercedes sport, care circula cu viteză mare, a pierdut controlul la intersecția dintre Bulevardul Grigoriou Lambrakis și strada Agios Gerasimos.

Accident de circulație grav în Glyfada: O mașină a trecut printr-un parc și s-a izbit de două mașini și de un taxi [Imagini - Video]

ȘOSEA GLYFADA

ȘOSEA GLYFADA

Aceasta a pătruns într-un parc și a cauzat daune majore în zonă, izbindu-se apoi de două alte mașini și un taxi. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar nici cetățeni sau copii nu se aflau în apropierea locului impactului.

Potrivit primelor informații, șoferul implicat în accident este o femeie în jurul vârstei de 40 de ani. Conform relatărilor martorilor, mașina se deplasa cu o viteză extrem de ridicată, posibil depășind 120 de kilometri pe oră. După coliziune, șoferul a încercat să părăsească locul accidentului, dar a fost oprit de martorii oculari.

Ca urmare a acestui incident, traficul vehiculelor a fost blocat în satul Lambrakis, în zona St. Gerasimos, pe fluxul de trafic către bulevardul Poseidonos. Din fericire, nu au existat răniți în urma accidentului, iar autoritățile locale au intervenit pentru gestionarea situației.

 

Share the news with your friends