Duhul Sfânt: Ce magazine sunt închise – Ce se aplică supermarketurilor

Duhul Sfânt: Ce magazine sunt închise

Magazinele vor rămâne deschise de sărbătoarea Duhului Sfânt , luni 13 iunie 2022, în timp ce supermarketurile vor rămâne și ele deschise.

Sărbătoarea Duhului Sfânt nu este inclusă în sărbătorile oficiale prevăzute de lege pentru angajații din sectorul privat. Este o sărbătoare pentru stat și bănci.

Totuși, magazinele din orașele în care ziua a fost stabilită ca sărbătoare obișnuită și este respectată în toate afacerile locale nu vor funcționa.

În special, asociațiile comerciale și autoritățile municipale au anunțat că magazinele vor fi închise în:

Volos
Salonic,
Patras,
Larissa,
Trikala,
Komotini,
Nafplio,
Mytilene,
Serres.

Ce se aplică supermarketurilor
Supermarketurile vor fi deschise în mod normal între orele 8:00 și 21:00 de Ziua Duhului Sfânt, consumatorii putând să-și facă cumpărăturile.

Pentru cine este vacanță în sectorul privat.
Sărbătoarea Duhului Sfânt este considerată sărbătoare, conform prevederilor speciale ale contractelor colective sau altor hotărâri relevante, pentru următoarele categorii de salariați:
Librării, Centre de Diagnostic, Jurnalişti de reviste, Designeri maiştri, Case de bătrâni, Ziare din Atena şi Tesalia etc., Electricieni de industrie şi magazine, Uşi, Industrii de tutun, Clinici, Magazine de prelucrare a lemnului, , Radioelectricieni – Tehnicieni radio industriali, Posturi de radio, Radio Tehnicieni, Birouri de salvare cu remorcher, Posturi de televiziune, Tehnicieni de televiziune din nordul Greciei, Districtul Imprimantelor. Ziare, Încărcătoare și Descărcătoare de Ziare Cotidiene, Centre de Tutorare pentru Învățământul Gimnazial, Superior, Superior și Limbi Străine, Fotocopiatoare, Operatori de firme industriale etc, Cariere și Lucrări Tehnice Petra-Marmură.

În cazul în care angajații nu lucrează conform celor de mai sus, aceștia nu vor avea nicio reducere a salariului, în timp ce cei care sunt plătiți cu salariu, au dreptul să-și primească salariul.

O femeie acuzată că a încercat să-și ucidă partenerul din Kallithea a trimis în judecată