Creta: „Am vrut să vorbesc, dar părinții mei m-au amenințat” spune tânăra de 17 ani care a fost bătută de tatăl ei

Creta: „Am vrut să vorbesc, dar părinții mei

Bărbatul de 52 de ani, care se confruntă cu acuzații de violență în familie, vătămare corporală simplă și rezistență la autorități , a cerut și a primit un termen limită pentru a-și cere scuze . Procurorul a sugerat ca bărbatul de 52 de ani să rămână în arest , cerere care a fost acceptată de instanță.

Totodată, tânăra de 17 ani a vorbit cu Alpha despre incident, dar și despre coșmarul prin care ea și frații ei au trăit în toți acești ani: „Am învățat devreme. Tatăl meu mi-a spus să vin direct când studiez. Am întârziat și eu… S-a întâmplat de multe ori să întârzie și acesta este un motiv pentru care să mă lovească. Mă lovește de când aveam cinci ani, îi lovește și pe frații mei. Am găsit curajul să vorbesc… Eram în bucătărie și a început să mă înjure. Am intrat în panică și am început să alerg. Singura scăpare pentru mine este balconul, pentru că când ies pe balcon se oprește. Dar nu s-a oprit. Mă lovea la braț cu un cauciuc dur negru, ca un glop. Mama nu a făcut nimic. Uneori ea îi spune să se oprească…”.„Vecinii sunaseră de mai multe ori la poliție. Am vrut să vorbesc, dar părinții mei m-au amenințat că, dacă o voi face, voi avea consecințe neplăcute . Îmi doresc ca frații mei să aibă un mediu mai bun. Să fie fericiți”, a adăugat tânărul de 17 ani.

În același timp, bunicul copiilor și tatăl bărbatului de 52 de ani, vorbind cu Alpha, a râs, susținând că totul este minciună.

Bărbatul de 52 de ani i-a atacat și pe polițiști

După arestarea sa, bărbatul de 52 de ani l- a atacat și pe ginerele vecinului său. Când polițiștii au încercat să-l protejeze pe bărbat, au fost și ei atacați , așa cum transmite ERT.

foto_kriti

Copiii se află într-o stare de teroare absolută, în timp ce serviciile competente ale Municipiului s-au ocupat deja de chestiunea.

Victimele atacului – polițiști și civili – vor fi examinate mâine după-amiază la ora 1 de către medicul legist, în timp ce aceștia sunt așteptați să depună o cerere de măsuri injonctive, întrucât, după cum spun ei, este vorba despre o intervenție extrem de violentă și agresivă. om.

play-sharp-fill

Cutremur cu magnitudinea 4,1 a lovit insula Skiathos