Au traficat produse chimice pentru falsificarea combustibilului în benzinăriile Attica – Patru arestări

combustibilului în benzinăriile Attica – Patru arestări

Au fost arestate 4 persoane, restul membrilor sunt căutați, în timp ce au fost amplasate 2 benzinării care păstrau un mecanism de manipulare a sistemului de intrare-ieșire, dintre care una a fost sigilată. O grămadă de încălcări, cum s-a făcut falsul.

Direcția Poliției Economice a demontat un circuit de trafic de produse chimice pentru falsificarea combustibilului la benzinăriile din Attica.

Au fost arestați 4 membri ai ringului și încă o persoană este inclusă la dosarul cauzei, în timp ce au fost identificate 2 benzinării din Attica care mențineau un mecanism special de încălcare a sistemului de intrare-ieșire, dintre care una a fost sigilată.

După cum afirmă ELAS în anunțul său, au fost folosite anterior informații adecvate cu privire la un camion cisternă care transporta solvenți chimici și aproviziona benzinăriile din Attica.

Într-un control efectuat miercuri (16/11), la o stație de service în timpul procesului de descărcare, s-a constatat că autocisternul era încărcat cu 20.000 de litri de combustibil contrafăcut pentru care nu avea acte, a fost lipsit de licență de înmatriculare. și avea un număr de șasiu fals, în timp ce s-a efectuat o procedură de descărcare la o altă stație.

În cadrul cercetărilor s-a constatat că prima benzinărie funcționa fără licență , deoarece fusese scoasă din ea de către autoritatea de autorizare, în timp ce s-au constatat 3 telecomenzi care interferau cu funcționarea pompelor și a sistemului de intrare-ieșire . . De asemenea, s-a constatat că nu emitea bonuri de la aparatura fiscală în timp ce vindea combustibilul alterat.

Totodată, din rezervoare și pompe au fost prelevate probe și s-au constatat că sunt neregulate, falsificatecu solvenți chimici, în timp ce într-un rezervor s-a găsit un orificiu de aspirație special amenajat pentru combustibilii de contrabandă, iar la import nu erau înregistrați în sistemul de intrare-ieșire AADE. În cele din urmă, au fost confiscate o serie de date fiscale, tipărite care arată sistemul de intrare-ieșire și soldul zilnic, un calculator electronic al sistemului de intrare-ieșire și 1.785,13 euro.

La a doua benzinărie au fost depistate 4 telecomenzi care au fost folosite pentru intervenția neautorizată în sistemul de intrare-ieșire, în timp ce s-au recoltat probe de combustibil și s-au constatat că sunt anormale.

În plus, într-o percheziție efectuată la locuința unui membru al ringului, au fost găsite și confiscate: un glock pliabil, 2 pistoale cu aer comprimat, un pumn de fier, o tabletă și 7.290 de euro.

Taxele şi taxele sustragete din cantitatea de combustibil de contrabandă confiscate a autocisternei depăşesc suma bănească de 20.000 euro . Probele digitale vor fi transmise Direcției de Investigații Criminale pentru examinare.

Au traficat produse chimice pentru falsificarea combustibilului în benzinăriile Attica - Patru arestări

combustibil

Au traficat produse chimice pentru falsificarea combustibilului în benzinăriile Attica - Patru arestări

combustibil

Au traficat produse chimice pentru falsificarea combustibilului în benzinăriile Attica - Patru arestări

Pediatrii din Grecia îndeamnă ca măștile de față să fie returnate în interior din cauza tulpinii mutante BQ.1