Alunecare de teren mortală în Ierapetra: O femeie moartă – Un copil a fost salvat (video)

Alunecare de teren mortală în Ierapetra

O femeie a fost găsită moartă în timp ce fiul ei a fost eliberat din ruinele locuinței închiriate în care se aflau după o alunecare de teren care a avut loc duminică dimineața devreme în zona Agia Fotia din Ierapetra.

Cehă, în vârstă de 45 de ani, mamă a unui copil dispărut după alunecarea de teren petrecută la ora 12 seara, copleșind apartamentul în care stăteau, a fost găsită moartă la 4 dimineața de către salvatorii din Agia Fotia Ierapetra.

Nefericita femeie a fost literalmente îngropată lângă patul în care dormeau în mase de beton și pietre. În ciuda eforturilor supraomenești ale salvatorilor pompierilor și grupurilor de voluntari care au durat patru ore, femeia a fost găsită inconștientă și decesul ei a fost imediat confirmat.

Anterior, soțul în vârstă de 51 de ani care se afla într-o altă cameră și fiul lor de 11 ani au fost salvați. Ambii sunt în stare bună de sănătate, cu răni ușoare.

Soarta a făcut un joc tragic pentru familia cehă, deoarece astăzi a fost ultima lor noapte în zona în care au venit în vacanță, azi aveau să plece în patria lor.

Frica domnește în rândul locuitorilor zonei după tragicul eveniment, deoarece mai multe pietre atârnă deasupra locuințelor și a drumului provincial cu riscul de alunecări de teren vizibil.

O forță puternică de pompieri cu 41 de pompieri și 14 vehicule au participat la eforturile de descarcerare, împreună cu salvatorii EKAB și forțele de poliție.

play-sharp-fill

Heraklion: Inaugurarea și sprijinirea primei școli ucrainene de către cuplul Karatzi