Un tânăr a fost arestat pentru că a furat o mașină de lux aparținând gimnastei Sophie Bachali după o urmărire în Salamina

Salamina – Poliția a arestat miercuri, 22 mai, un tânăr grec de 21 de ani, după o urmărire fierbinte la Salamina, sub acuzația de furt de o mașină de lux aparținând celebrei gimnaste Sophie Pachali.

Incidentul a început când o patrulă de polițiști din zona Salamina l-a observat pe tânăr la volanul mașinii furate a lui Bashali. Când i s-a dat un semnal să se oprească și să caute, a refuzat să se supună și și-a mărit viteza, încercând să scape. Pe măsură ce urmărirea continua, tânărul a ajuns într-o fundătură, unde a abandonat mașina și a fugit pe jos. Cu toate acestea, ofițerii au reușit să-l aresteze după o scurtă urmărire în apropierea locului în care a fost lăsată mașina.

Investigațiile au raportat că mașina a fost furată în aceeași dimineață din fața casei lui Sophie Bashali din zona Foula. Deținutul a fost transferat la secția de poliție din Salamina, unde autoritățile au întocmit dosarul și l-au transmis procurorului penal din Pireu.

Jucătoarea Sophie Bashali și-a exprimat satisfacția față de viteza de răspuns a poliției și de succesul acestora în recuperarea mașinii și arestarea făptuitorului.

Astfel, incidentul a evidențiat eficiența serviciilor de securitate în tratarea infracțiunilor de furt și urmărirea penală a autorilor, subliniind necesitatea cooperării dintre cetățeni și poliție pentru realizarea siguranței și siguranței publice.