Membrii grupării criminale s-au deplasat în BMW-uri și Rolex-uri de aur

Ofițerii de poliție ai Departamentului de Securitate din Tripoli au descoperit ieri, la ora 09:30, la Tripoli, membrii unei bande criminale din Bulgaria care operează în Argolida, Arcadia, Laconia și Messinia.

După cum se dovedește, aceștia au fost implicați în activități criminale de destul de mult timp, înșelând minori și bătrâni și jefuindu-i în mod fraudulos.

Circulau cu mașini BMW scumpe și purtau ceasuri Rolex scumpe, dând impresia că sunt oameni de afaceri sau turiști cu criterii economice înalte, și nu escroci de rând.

În timpul uneia dintre următoarele tentative de jaf, membrii bandei au contactat victima minoră în calitate de ofițeri de poliție folosind un număr mascat.

Schema frauduloasă a constat în următoarele: au păcălit victima să-i spună că mama ei a provocat un accident de mașină care ar fi avut ca rezultat rănirea mortală a unui alt minor și, amenințându-și mama cu acuzații penale dacă nu plătea, au convins-o. ea să adune bijuteriile din casă din celofan negru și una din gașcă – A fost dat unui membru (se presupune că era un polițist).

Bijuteriile menționate au fost estimate la 20.000 de euro.

Din fericire, cu intervenția la timp a polițiștilor din Tripoli, vinovatul a fost arestat, iar bijuteriile nu au fost predate.

Oricât de ciudat ar părea, membrii grupării infracționale au reușit să înșele cetățenii, în special vârstnici și minori, extorcând în acest fel sume importante de bani.

Share the news with your friends