Eforturile Locuitorilor din Zonele Afectate din Trikala Lupta cu Inundațiile Noroiul și Întoarcerea la Normalitate

Locuitorii din zonele afectate din Unitățile Regionale Karditsa și Trikala se confruntă cu numeroase dificultăți în eforturile lor de a reveni la normalitate în viața de zi cu zi. Aceste eforturi sunt concentrate pe eliminarea problemelor cauzate de inundații, cum ar fi noroiul, mirosul neplăcut și creșterea populației de țânțari.

Oamenii din aceste zone cer autorităților să intervină imediat pentru a stropi țânțarii, deoarece aceștia devin o amenințare pentru sănătatea publică. În paralel, serviciile competente depun eforturi susținute pentru a repara infrastructura deteriorată în urma dezastrelor naturale.

Într-un efort de a readuce normalitatea în viața locuitorilor, lucrările de instalare a unui pod tip Bailey la Stournareika, din Municipiul Pyli din P.E. Trikala, au început ieri. În următoarele zile, accesul în satul sus-menționat, precum și în celelalte sate de pe drumul central, va fi restabilit, după distrugerile provocate de inundații.

Asistența și ajutorul alimentar pentru victimele inundațiilor sunt prioritare în gestionarea situației. Primăria Trikkaia furnizează zilnic până la 2.800 de mese (prânz și cină) victimelor inundațiilor, fie că acestea sunt cazate în hoteluri, fie că locuiesc în sate și nu au acces la facilități de gătit. Mâncarea este pregătită de Restaurantul Social al Municipiului Trikkaia, grădinițele din Municipiul Trikkaia, SMY și voluntari din comunitate.

 

Share the news with your friends