Alertă pentru Dispariția Anastasiei, Adolescenta de 14 Ani din Pireu

A fost declanșată o alertă în legătură cu dispariția unei adolescente de 14 ani din Pireu, numită Anastasia Bogodimou, de către organizația „Zâmbetul unui copil”, prin intermediul sistemului Alertă Amber Hellas.

Anastasia a fost ultima dată văzută în ziua de marți, 23 ianuarie, în jurul prânzului, iar mecanismul Amber Alert Hellas a fost imediat activat și este în continuare valabil, conform ordinului unui procuror. Există motive serioase care indică faptul că viața ei este în pericol.

Fata are părul negru, ochii căprui-verzi, o înălțime de 1,50 metri și o constitutie slabă. În momentul dispariției, purta un cardigan negru și blugi.

Cei care au informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugați să contacteze urgent organizația „Zâmbetul copilului” la numărul de telefon disponibil 24 de ore din 24, sau să apeleze „Linia fierbinte europeană pentru copii dispăruți 116000”. De asemenea, se solicită colaborarea cu toate departamentele de poliție din țară și utilizarea aplicației Missing Alert, acolo unde este disponibilă, pentru a obține informații actualizate despre dispariție.