O campanie masivă din Grecia vizează serviciile de streaming ilegale: o surpriză și sume mari de bani sunt dezvăluite

Autoritățile elene au lansat o campanie intensă împotriva serviciilor de streaming ilegale, asistând la operațiuni simultane în diferite regiuni, inclusiv în Attica, Salonic, Creta, Peloponez, Alexandroupoli și Macedonia de Vest.

Aceste operațiuni au dus la descoperirea listelor de clienți și la confiscarea unor informații exacte privind adresele și numerele de telefon.

Pe parcursul operațiunilor au fost confiscate sume mari de bani și multiple dispozitive digitale, inclusiv calculatoare și telefoane mobile echipate cu software ilegal. Au fost sechestrate și tranzacții financiare digitale în valoare de peste sute de mii de euro.

Potrivit estimărilor, costul abonamentului la emisiuni ilegale variază între 15 și 20 de euro pe lună, ceea ce arată suma mare a veniturilor nedeclarate pentru stat și companii.

Autoritățile sunt așteptate să emită declarații oficiale în viitorul apropiat pentru a clarifica mai multe despre aceste operațiuni și posibile acțiuni ulterioare.

Această campanie indică angajamentul Greciei de a combate criminalitatea cibernetică, de a asigura respectarea legilor și de a sublinia aplicarea acestora pentru a proteja drepturile și proprietatea intelectuală.