Nea Philadelphia: principalii suspecți în uciderea lui Michal sunt un croat, un albanez și trei greci

Cinci suspecți principali au fost identificați în uciderea lui Mikhalis Katsuri, în vârstă de 29 de ani.

Accentul s-a pus, desigur, direct pe căutarea persoanei care a dat lovitura fatală defunctului.

În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat cinci suspecți principali. Sunt croați, albanezi și trei greci. Albanezul și croatul au fost găsiți cu cuțite pliante însângerate în timpul arestării lor și au fost imediat separați de restul deținuților ca suspecți de crimă. Trei greci sunt fani organizați ai echipei grecești și au antecedente penale serioase.

Primul suspect principal este un grec de 27 de ani, a cărui identitate este cunoscută de poliție. A fost arestat de patru ori pentru diverse infracțiuni comise în trecut.

Numele său a apărut în cazul unei organizații criminale condusă de o femeie. Grupul a organizat raiduri, furturi și atacuri.

El deține un magazin pe Alexandra Avenue, în spatele Stadionului Panathinaikos, care a fost vandalizat de zece persoane pe motociclete joi după-amiază. Făptașii au spart geamurile și au fugit, iar polițiștii cred că aceasta este o răzbunare a fanilor organizați ai altei echipe.

Al doilea suspect principal este tot grecul, în vârstă de 27 de ani, care a fost implicat în incidente de violență sportivă în februarie 2022.

Astăzi, după-amiază, și cu măsuri stricte de securitate, în prezența ambilor părinți, va avea loc înmormântarea lui Michalis Katsuri. Mama lui a fost externată de Crucea Roșie, unde a fost internat cu simptome de infarct, iar tatăl său, care a fost internat după un episod de leșin, este de așteptat să fie externat mai târziu în cursul zilei pentru a participa la înmormântarea fiului său.

O slujbă va avea loc la ora 17:00 la Biserica Sf. Konstantinos din Elefsina, unde a locuit.

 

Share the news with your friends