Groază în Lesvos Bărbat de 62 de Ani Ucide o Pisică cu O Undiță

Individul în vârstă de 62 de ani a stârnit un val de dezgust în Lesvos după ce a ucis o pisică cu o undiță. El a fost acuzat de comiterea acestei infracțiuni și a fost amendat corespunzător, urmând să se prezinte în fața unui anchetator luni dimineață.

Știrea că acest bărbat a rănit mortal un pisoi a provocat o reacție puternică de dezaprobare și indignare în comunitatea locală.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, incidentul s-a petrecut joi după-amiază, când bărbatul a utilizat o undiță pentru a răni mortal pisoiul. După investigații, acesta a fost acuzat de comiterea unei infracțiuni și a primit o amendă corespunzătoare. Ulterior, a fost obligat să se prezinte în fața unui anchetator luni dimineață.

În pofida scuzelor pe care le-a prezentat, bărbatul de 62 de ani se află în detenție la secția de poliție.

Poliția a reacționat rapid în acest caz și l-a arestat pe individ în localitatea Plomari, Lesvos. Acesta a fost învinuit de omorul unui animal și de încălcarea legislației referitoare la arme.

Potrivit raportului Autorității de Poliție, incidentul a avut loc ieri după-amiază, când bărbatul arestat a folosit o undiță pentru a răni mortal un animal, în acest caz, o pisică. De asemenea, i s-a aplicat o amendă administrativă conform legii în vigoare.

Undița folosită a fost confiscată, iar ancheta preliminară este în desfășurare sub supravegherea Compartimentului de Poliție Plomari.

Share the news with your friends