Grecia Stațiunea de schi din vârful Muntelui Peleo a fost redeschisă vineri după ninsori abundente

Muntele Pelio, Grecia – Într-o veste incitantă pentru pasionații de schi, operatorul stațiunii de schi Agriolifex din centrul Greciei a anunțat astăzi că stațiunea se va redeschide vineri, după ninsorile abundente din regiune din ultimele zile.
Într-un comunicat difuzat de companie, aceasta a confirmat că deschiderea stațiunii se va baza pe calitatea excepțională a zăpezii și pe măsurile de securitate adoptate la dotări. Compania a mai indicat că a luat toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța vizitatorilor din stațiune, inclusiv prezența unei echipe medicale specializate și a unei asistente, precum și a altor lucrători necesari.
Kentavron Oros a declarat în declarațiile făcute presei: „Vom fi pregătiți să primim vizitatori vineri, acordând o atenție deosebită cantității și calității zăpezii, care creează condiții ideale pentru o experiență unică de schi și recreere”.
Compania notează că drumul către stațiune și cele trei parcări sunt deschise și complet curate de zăpadă, oferind acces facil tuturor vizitatorilor care doresc să se bucure de o zi de distracție și schi.