Mitsotakis… Cer un mandat puternic pentru un guvern stabil

Mitsotakis a subliniat în scrisoarea sa că urna pentru alegerile din 25 iunie este goală.

„Cer un mandat puternic pentru un guvern stabil”, a spus Mitsotakis, în timp ce critica performanța opoziției la alegerile din 21 mai, spunând: „Se pare că nu înțeleg ce s-a întâmplat la alegerile din mai… Aud mereu același lucru. Prostii.”

Mitsotakis a vorbit și despre retorica mediatică superficială a lui Nikos Androulakis, acuzându-l că folosește același stil ca Syriza.
În ceea ce privește canalele media, Mitsotakis a spus: „Nu avem persoane dragi. Apreciem toți directorii generali”, a spus el despre decizia Syrizei de a înființa o nouă comisie electorală. „Mi se pare foarte ciudat într-un proces în care se presupune că ar trebui promovată dezbaterea publică că prezența directorilor generali este constrânsă de un partid central. decizie.”

În ceea ce privește alegerile din 25 iunie, Mitsotakis a spus: „Tot ceea ce cer este ca cetățenii să reafirme ceea ce au făcut pe 21 mai. Ei trebuie să voteze pentru ceea ce vom face pentru a le îmbunătăți viața, deoarece un guvern puternic este o condiție prealabilă pentru implementarea programului nostru.”