Polițiștii au destrămat o organizație criminală care a falsificat documentele de identitate și de călătorie

Poliția a început destructurarea unei organizații criminale care a falsificat documente de identitate și pașapoarte folosind cea mai recentă tehnologie.

În special, după o operațiune de amploare a Departamentului de Management al Imigrației din Attiki, care a avut loc joi după-amiază (09/07), în raioanele Patisia și Omonia, au fost arestați patru străini care au creat o organizație criminală care producea acte de identitate și pașapoarte false. .

Potrivit poliției, toți cei arestați locuiau legal în țară (statut de refugiat și solicitanți de azil), iar organizația criminală dispunea de cele mai noi echipamente de contrafacere.

Au fost îndepărtate echipamente extrem de sofisticate, constând din echipamente de imprimare laser de ultimă generație, cuptor și prese profesionale, calculatoare cu software relevant și alte instrumente mici.

În plus, au fost ridicate peste 2.700 de documente de autenticitate îndoielnică (pașapoarte, cărți de identitate, certificate de rezidență și permise de conducere), prețul de vânzare al fiecăruia a variat între 200 și 800 de euro. Suma totală pe care ar fi primit-o din vânzarea documentelor sechestrate este estimată la peste 600.000 de euro.

Printre documentele confiscate a fost găsit și un pașaport diplomatic, care a fost înregistrat ca pierdut.

Share the news with your friends