Naștere neașteptată: Adolescenta de 13 ani dă naștere în spitalul din Naxos fără să știe că era însărcinată

Familia adolescentei nu a observat semnele evidente ale sarcinii și a crezut că creșterea în greutate a acesteia era normală pentru adolescenți. Sâmbăta trecută, au dus-o la camera de urgență a spitalului din Naxos din cauza durerilor abdominale severe pe care le-au considerat a fi legate de constipație cronică.

Medicul pediatru de acolo a intervenit inițial cu o clismă, ca metodă obișnuită de a ajuta în astfel de situații. Cu toate acestea, când doctorul a observat că adolescenta întârzia în toaletă, a investigat mai departe și a descoperit-o pe tânără în toiul nașterii, cu cordonul ombilical atârnând.

Din cauza lipsei unui radiolog la spitalul din Naxos, adolescenta nu a putut beneficia de o ecografie înainte de naștere. Ea a fost ulterior transferată la spitalul Syros, unde primește îngrijiri medicale alături de bebelușul ei.

Este important de menționat că adolescenta nu a fost conștientă de sarcină și nici familia ei nu a observat indicii clare. Cu toate acestea, ea a dezvăluit ulterior psihologilor că tatăl copilului său este un coleg de clasă, cu toate că rudele ei spun că nu au avut nicio cunoștință despre acest lucru.

Familia și psihologii copii sunt acum alături de adolescentă, ajutând-o să facă față schimbărilor neașteptate în viața ei.

 

Share the news with your friends