Un bărbat afgan în vârstă de 30 de ani a fost arestat pentru atacurile incendiare din centrul Atenei

Baraj de incendii în ultimele ore – Două incidente au fost înregistrate pe străzile Michael Voda și Phylis, lângă Gara Larissa, și al treilea în Agios Pavlos
Un afgan în vârstă de 30 de ani a fost arestat la primele ore ale zilei de sâmbătă pentru că a incendiat două vehicule pe Odos Phylis, pe Agios Pavlos unui alt vehicul și pe Michail Vodă, unde a avut loc o tentativă de incendiere și o cutie de lichid inflamabil cu un batista a fost gasita la fata locului.

Cronica incendiului

Trei noi atacuri incendiare ale mașinilor parcate în apropierea centrului Atenei au fost înregistrate la primele ore ale zilei de sâmbătă, după barajul de incendii în urmă cu aproximativ două ore în Exarchia și strada Ioulianou .

Mai exact, conform informațiilor Poliției, două incidente au fost înregistrate pe străzile Michail Vodă și Phylis , în apropierea stației Larisis, și încă unul în Agios Pavlos.

kameno_athina

kameno_athina2

kameno_athina3


Între timp, alte două mașini parcate au luat foc pe strada Feron, în Piața Victoria.
La fața locului s-au deplasat 10 pompieri cu două autovehicule, care au reușit să țină focul sub control, însă cele două autovehicule au fost complet distruse.