Un nou incident de violență domestică pe insula Creta și-a bătut partenerul și a susținut că a fost victima unui accident de circulație

Rezumatul stirilor

Insula Creta a fost martora unui nou incident de violență domestică, în timp ce poliția a răspuns la un atac asupra unei femei de 26 de ani de către partenerul ei de 20 de ani.

Detalii stiri:

Incidentul a început în dimineața zilei de sâmbătă, 6 iulie, când serviciul de urgență EKAV a primit un apel după nouă dimineața care anunța că ar fi o fată rănită care avea nevoie de îngrijiri medicale urgente. Când personalul de urgență a ajuns la fața locului, fata și partenerul ei i-au informat că rănile ei au rezultat în urma unui accident de circulație.

Femeia rănită a fost dusă la Spitalul Agios Nikolaos unde a continuat să repete povestea accidentului rutier. Medicii care au examinat-o au descoperit însă că rănile nu au fost rezultatul unui accident de circulație, ci au fost rezultatul unei bătăi.

În consecință, polițiștii au fost sesizați despre incident, iar tânărul a fost cercetat și a recunoscut că el a fost cel care și-a agresat partenera, ceea ce a dus la rănirea acesteia.

Tânărul a fost imediat arestat, iar medicul legist a dispus o examinare cuprinzătoare a femeii pentru a documenta rănile rezultate în urma agresiunii.

Acest incident evidențiază încă o dată problema violenței domestice pe insula Creta, unde autoritățile trebuie să se ocupe zilnic de cazuri similare.