Document video cu jafurile comise de o bandă asupra călătorilor Metrou

După cum a fost stabilit de la începutul lunii, aceștia au comis alte cinci jafuri, platformele Metrou din Agia Varvara, Agia Marina, Aigaleo și Kerameikos.
Cu amenințarea unui cuțit , bandiți străini au jefuit pasagerii metroului în suburbiile de vest și în centrul Atenei. Video-document din acțiunea interlocutorilor a fost securizat de ERT , materialul vizual fiind dintr-o tâlhărie efectuată de cei doi autori, de 22 și 15 ani, asupra unui călător care aștepta trenul pe 27 martie, la peronul stației de metrou “Kerameikos” .

Folosind violență verbală și fizică, cei doi străini îl imobilizează pe tânăr, și îi cer să le dea banii. Când a refuzat, l-au amenințat, spunându-i că au un cuțit și îl vor răni. Victima s-a speriat și le-a înmânat toți banii pe care îi avea în buzunare.

Document video cu jafurile comise de o bandă asupra călătorilor Metrou

În urma jafului, polițiștii Agia Varvara i-au identificat și arestat pe cei doi asiatici.

După cum a fost stabilit de la începutul lunii, aceștia au comis alte cinci jafuri, docurile Metro din Agia Varvara, Agia Marina, Aigaleo și Kerameikos. Printre victimele lor s-au numărat grupuri de studenți minori. De altfel, tânărul de 22 de ani a fost arestat pe 21 martie, de către Poliția Haidari, pentru 27 de spargeri în taxiuri parcate, a fost eliberat și și-a continuat activitatea infracțională.

Din cercetările prealabile au fost descoperite cinci cazuri de tâlhărie. Cei doi arestați au fost duși la procurorul competent.