Evia: Alarmă față de încercările tot mai mari de răpire a copiilor – Plângerile viceprimarului Mantoudi

Autoritățile au fost alertate de cele trei tentative de răpire a copiilor de școală elementară înregistrate în Evia și, în special, în comunitatea locală Triada și Mantoudi.

Viceprimarul din Mantoudi, Yiannis Kantzouras, vorbind pentru evima.gr, a subliniat că două dintre cele trei incidente au avut loc joia trecută, la 17:30, respectiv 19:00.

Primul incident se referă la un băiețel de 7 ani care se juca în afara sălii de sport și în drum spre casă, un Mercedes negru l-a oprit și i-a pus întrebări ciudate.

A doua se referă la o fetiță de 8,5 ani care se afla pe strada laterală a pieței din Mantoudi unde bunica ei are o patiserie la 200 de metri de casă. O dubă gri s-a apropiat de ea și un bărbat de 50 de ani a vorbit cu ea în timp ce fetița a plecat cu viteză.

„Este un fapt grav și îngrijorător. Nu ar trebui să mai lăsăm copiii singuri, au nevoie de multă atenție. Permiteți-mi să vă spun, totuși, că niciun alt eveniment similar nu s-a mai întâmplat până acum. Departamentul de poliție Mantoudi investighează cazul”, a spus viceprimarul orașului Mantoudi.

Se observă că al treilea incident a avut loc în municipiul Dirfyon-Messapion cu o fetiță de 12 ani din Triada.
Anunțul primarului – La ce ar trebui să aibă grijă părinții

Cu ocazia incidentelor de mai sus, primarul din Dirfyon Messapion a emis un comunicat, potrivit căruia face apel la vigilență și o atenție deosebită locuitorilor:

„Dragi concetăţeni,

Dorim să vă informăm despre cele două incidente de tentativă de răpire înregistrate recent în comunitatea locală Triada și Mantoudi. Este necesar să se mențină o grijă deosebită și sensibilitate față de astfel de circumstanțe.

În cazul în care observați ceva ciudat sau suspect, vă rugăm să informați imediat autoritățile competente.

Evia: Alarmă față de încercările tot mai mari de răpire a copiilor - Plângerile viceprimarului Mantoudi

Cooperarea cetățenilor cu autoritățile este esențială pentru a asigura siguranța comunității noastre.

Vă mulțumim pentru cooperare și sprijin în acest efort de a ne asigura siguranța tuturor.

Cu stimă,

George Psathas

Share the news with your friends