Banda de români care a jefuit magazine de bijuterii din toată Europa este arestată la Atena

magazine de bijuterii din toată Europa

Autoritățile elene au arestat o bandă de români care s-a specializat în jefuirea magazinelor de bijuterii din toată Europa din capitala, Atena.
Banda își alegea ținte în diferite țări, în timp ce doi membri ai bandei au fost arestați la Atena.

Modul de operare al bandei a fost de a localiza ținta și de a rezerva bilete de avion către orașul european, astfel încât să poată vizita magazinele identificate.
Unul dintre infractori intra în magazin și pretindea că este directorul general al unei companii multinaționale din Barcelona, ​​începea să vorbească în spaniolă pentru a deruta angajații despre originile sale și pretindea că este interesat să cumpere un anumit ceas și cerea mostre.

Și într-o mișcare incitantă, făptuitorul ar dispărea pe neașteptate, lăsându-i pe angajați să creadă că se va întoarce să cumpere ceasul în timp ce ceasul era de fapt în buzunar după ce a lăsat un mic depozit drept garanție, iar depozitul era întotdeauna în lire sterline.
Banda a vizat un magazin celebru din capitală, Atena, ceea ce a determinat autoritățile să urmărească camerele de supraveghere și au reușit să urmărească și să aresteze doi membri ai bandei.