Grecia Felicitări pentru începutul noului an școlar

Astăzi, 11 septembrie, a început un nou an școlar în Grecia.

Felicitări tuturor elevilor, părinților, profesorilor și îmi doresc ca anul acesta să fie de succes pentru fiecare dintre voi.

Cu o căldură și dragoste deosebită, felicităm începutul anului școlar elevilor de clasa I, care vor intra astăzi pentru prima dată pe ușa școlii și va începe o nouă etapă importantă în viața lor. O etapă de dobândire de noi cunoștințe, noi experiențe și noi prieteni.

În școlile grecești, toate acțiunile pregătitoare necesare legate de organizarea și funcționarea școlii, precum și planificarea proiectelor educaționale, se desfășoară la nivelul unității școlare înainte de începerea anului universitar 2023-2024 și imediat. înainte de începerea procesului de învăţământ.

În prima zi de școală, la ora 08:30 dimineața, în curtea școlii are loc o tradițională ceremonie de binecuvântare, la care elevii participă conform planului stabilit individual de fiecare școală.

În această zi, elevii sunt introduși în programa și problemele legate de funcționarea școlii, iar în această zi, elevilor li se dau manuale și părăsesc școala, iar de marți, studiile vor începe în mod obișnuit.

Felicitări din nou și vă doresc un an școlar productiv!

Share the news with your friends