Vânătoare de oameni pentru un suspect în patru incidente de agresiune sexuală din Exarchia centrul Atenei

În ultimele ore orașul Atena a fost martor la o serie de incidente oribile de agresiune sexuală și tentativă de viol în plină zi stârnind o stare de panică în societate. Trei femei în vârstă de douăzeci de ani au fost atacate, pe lângă o fată de 13 ani, iar aceste incidente au avut loc în regiunea Exarchia.

Aceste evenimente șocante au început cu un incident de joia trecută, în care un tânăr medic a fost agresat de suspect în interiorul unui bloc de locuințe, care a fugit după un țipăt, care a fost documentat de camerele de supraveghere.

În cel de-al doilea incident de sâmbătă, fata de 13 ani a fost atacată în timp ce se îndrepta spre sală, suspectul încercând să o molesteze înainte de a reuși să scape țipând.

În al treilea și al patrulea incident, două femei au fost atacate de suspectul care a încercat să le violeze punându-și mâna pe gură, dar acestea au reușit să scape. Ceea ce este de remarcat este faptul că aceste două atacuri au avut loc într-o perioadă scurtă de timp, în special pe străzile învecinate, la câteva minute distanță.

Poliția l-a descris pe suspect ca fiind un bărbat în vârstă de 30 de ani, cu pielea deschisă la culoare, părul și ochii albaștri și despre care se crede că vorbește fluent greacă și engleză.

Este de remarcat faptul că forțele de poliție sunt desfășurate puternic în zona Exarchia, care a fost martoră la proteste și ciocniri anterioare între anarhiști și poliție, pe lângă protejarea sediului Partidului Socialist PASOK-KINAL și șantierul de metrou din aceeași zonă.

Investigațiile și cercetările privind filmările video și alte materiale disponibile continuă, de asemenea, ceea ce provoacă îngrijorare și tensiune în regiune.

Share the news with your friends