Trenul Elen: reducere de 30% pentru reprezentanții judiciar înainte de alegeri

Reducerea de mai sus va fi acordată la prezentarea deciziei relevante de numire.
O reducere de 30% la prețurile normale ale biletelor dus pentru reprezentanții autorității judiciare, autorităților fiscale, reprezentanților judiciari, care se vor deplasa pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu (de la locul de reședință la locul de serviciu și invers) este asigurată de Hellenic Train în vederea desfășurării alegerilor parlamentare din 25 iunie 2023.

Conform anunțului companiei, reducerea de mai sus va fi acordată la prezentarea deciziei de numire relevante . Reducerea de 30% menționată mai sus se va acorda doar pentru biletele de la punctele fizice de eliberare a trenului Hellenic Train (adică nu se va aplica biletelor prin intermediul internetului sau aplicațiilor mobile) și se va aplica numai călătoriilor efectuate în perioada 22-28 iunie 2023.

Pentru biletele dus-întors, reducerea de 30% va fi calculată la dublul prețului dus. Pentru pasagerii care, datorită statutului lor, au dreptul la o reducere (de exemplu cei cu mulți copii, persoane cu dizabilități etc.), se aplică cel mai favorabil preț prevăzut, după caz.

Vă rugăm să rețineți că această reducere nu se aplică biletelor care au fost deja emise.