Inundații în Trikala Supraviețuitorii se deplasează din munți pentru a obține mâncare Imagini si video impresionante

Imagini cu refugiații din satele Trikala: Supraviețuitorii inundațiilor se deplasează din zonele montane pentru a obține provizii alimentare [Galerie foto]

Locuitorii din satele din zona Trikala se confruntă cu o situație critică după devastarea provocată de furtuna Daniel, care a determinat coborârea acestora din munți pentru a accesa resurse alimentare.

Imagini cu refugiații din satele Trikala: Victimele inundațiilor coboară din munți pentru a lua mâncare [imagini]

Inundații

Inundații

Inundații

Satul Keramidi din Trikala se află aproape sub apă și a fost acoperit de tone de noroi timp de 7 zile consecutive.

Oamenii din sat au fost nevoiți să fugă vineri, trecând de miezul nopții, în momentul în care râul Pinios a ieșit din matcă. Ei și-au găsit adăpost în zonele montane înconjurătoare, unde și-au instalat corturi pentru a se adapta la condițiile dificile.

În cursul zilei de joi, grupul de voluntari „KUINDA” din Trikala a fost alertat și a intervenit pentru a furniza ajutor alimentar acestor oameni, așa cum a făcut deja în multe alte sate afectate în zilele precedente.

Imaginile și videoclipurile capturate în această situație arată cu claritate momentul în care supraviețuitorii se întorc în munți, transportând cu ei proviziile alimentare esențiale. Această realitate șocantă poate fi observată în galeria foto de mai jos și în imaginile video prezentate pe trikalavoice.gr.