Blue Horizon haos și demisii la Attica Group

Siguranța scade în portul Pireu, eșecul Gărzii de Coastă de a aplica măsurile și întrebările despre dacă echipajele navelor sunt pregătite să facă față incidentelor precum moartea lui Adonis, în vârstă de 36 de ani, după ce a fost aruncat dintr-o catapultă de către membrii echipajului. evidențiați problema uriașă care există în sistem. .

Tragedia din portul Pireu a provocat atacuri drepte asupra grupului Attica. Responsabilitatea este foarte serioasă și privește atât administrația grupului, cât și Ministerul Naviilor și Politicii Insulelor.

Trei zile mai târziu, demisia directorului general al Attica Group, Spiro Paskhali, a fost prima reacție a companiei proprietare a navei cu privire la incident. Locul lui a fost luat temporar de directorul financiar al companiei, Panayiotis Dikaios.

Compania se luptă să gestioneze criza după ce s-a trezit în centrul indignării publice. Se pare că înăsprește procedurile de angajare a echipajului, schimbă protocolul de inspecție și întregul operațiuni interne.

În declarația sa, el recunoaște implicit, dar clar, defectele sistemului său de operare și afirmă că va face tot posibilul pentru a se asigura că procedurile și protocolul grupului nu vor mai fi încălcate niciodată de nimeni.

De asemenea, compania promite să sprijine familia lui Adoni, în vârstă de 36 de ani, în toate modurile posibile. Totodată, Attica Group a anunțat că lansează o investigație amplă și amănunțită cu ajutorul consultanților externi independenți.

La al doilea nivel, s-a decis și restructurarea rutelor: „Blue Horizon” a fost retras de pe linia Pireu-Heraklio iar în locul său vor fi lansate „Eleftherios Venizelos” și „Blue Galaxy”.

Share the news with your friends