Temperatura crește și Attica intră și ea în regiunile cu o temperatură de 43 de grade

Rezumatul stirilor

Țara se pregătește să se transforme într-un adevărat „cuptor” în următoarele ore, deoarece termometrul va urca din nou peste 40 de grade Celsius, în timp ce, potrivit meteorologilor, mai multe zone vor înregistra astăzi 43 de grade. Aceste temperaturi sunt mult mai ridicate niveluri normale pentru acest sezon, iar Fthiotida și Sparta au primit Ieri, pe acest privilegiu, temperatura a ajuns la 43,2 grade Celsius, potrivit evidențelor rețelei de stații meteorologice automatizate afiliate Observatorului Național din Atena.

Detalii de știri

Attica este inclusă și pe lista regiunilor cu o temperatură ce depășește 40 de grade, fapt care va avea ca rezultat și multe școli din regiune să rămână închise. În Attica, temperaturile maxime vor atinge 42 de grade în interior și poate 43 de grade Celsius, în timp ce vor fi cu 3 până la 5 grade mai scăzute în zonele de coastă.
În ceea ce privește vremea în Attica, este în general însorită cu nori împrăștiați, unde vântul bate de la vest spre nord de la 3 la 4, iar în vest ajunge la 5 Beaufort, unde temperatura este de la 27 la 41 de grade Celsius, și poate local. 43 de grade Celsius, în timp ce pe coasta de est maxima este mai mică cu 3 până la 5 grade.

Vremea în Salonic este de nori împrăștiați care se îngroașă temporar în orele de prânz, cu viteze variabile ale vântului de la 2 la 4, și temporar spre sud-est până la 4 Beaufort, unde temperatura este de la 25 la 37 de grade Celsius.