Insula Mykonos se transformă într-o piscină din cauza vremii nefavorabile – video

În lumina condițiilor meteorologice furtunoase care mătura diverse părți ale Greciei, străzile înguste și potecile de coastă ale insulei Mykonos s-au transformat într-o piscină naturală din cauza valurilor puternice și a vântului puternic.

În timp ce vânturile furtunoase suflau peste zonă, nivelul mării a crescut semnificativ, ceea ce a făcut ca insula să fie scufundată cu apă.

Au fost publicate și difuzate pe scară largă clipuri video care arată cum valurile s-au reflectat pe fațadele clădirilor frumoase și au inundat străzile, făcând frumosul oraș să pară ca și cum s-ar fi transformat într-o piscină naturală.

Acest fenomen natural unic i-a uimit pe localnicii și pe turiștii care vizitau acest oraș unic de pe insulă și, în ciuda frumuseții scenei, oamenii și autoritățile locale se confruntă cu mari provocări în dezinfectarea și curățarea zonei după ce trece furtuna și lucrurile revin la normal.

Insula Mykonos se transformă într-o piscină din cauza vremii nefavorabile - video

Pe măsură ce condițiile meteorologice predominante se retrag, orașul este de așteptat să revină la starea sa naturală cu reabilitarea și curățarea sa, iar acest fenomen rămâne o amintire a puterii naturii și a impactului său uimitor asupra mediului înconjurător.