Un câine pitbull atacă o femeie în Salonic și îi ucide câinele mic

Salonic, 27 mai 2024 – Într-un incident îngrozitor, un câine pitbull a atacat în această dimineață o femeie de 60 de ani în zona Evosmos din Salonic, rezultând că femeia a fost grav rănită și cățelul ei a murit.

Potrivit rapoartelor poliției, femeia rănită a fost transportată de urgență la spitalul de urgență, unde a fost operată. În urma atacului, autoritățile au arestat un bărbat bulgar în vârstă de 47 de ani, care ar fi fost responsabil pentru paza pitbullului. De asemenea, s-a dovedit că stăpânul câinelui, care are 41 de ani și, de asemenea, cetățean bulgar, se afla în afara țării la momentul incidentului, dar este inclus în dosarul aflat în derulare.

Procurorul a depus acuzații penale împotriva celor doi bărbați, inclusiv uciderea cu premeditare a unui animal de companie și vătămare corporală gravă Deținutul a fost îndrumat celui de-al treilea anchetator din Salonic pentru a finaliza investigațiile.

Acest incident a stârnit un val de îngrijorare în rândul locuitorilor din regiune, determinând autoritățile locale să întărească controlul asupra creșterii animalelor de companie și să asigure siguranța cetățenilor.