Lupta împotriva Incendiului din Karystos, Evia: Eforturi Intensificate pentru Controlarea Flăcărilor în Zonă Dificilă

Un incendiu a izbucnit în zona Karystos din insula Evia, iar eforturile pompierilor sunt acum concentrate în lupta cu flăcările. Incendiul s-a propagat rapid din cauza vânturilor puternice cu o viteză de 7 Beaufort în zona Ruklia spre Agios Dimitrios.

Flăcările au afectat o regiune împădurită și dificil accesibilă, situată într-o râpă în apropierea localității Rouklia, spre zona Agios Dimitrios din Karystos. Deocamdată, nu se pune în pericol nicio zonă rezidențială.

Urmărește filmulețul cu focul:

Eforturile de stingere a incendiului au fost întărite, cu 54 de pompieri și 18 autovehicule, precum și 3 grupuri de pompieri pe jos. De asemenea, au fost mobilizate resurse aeriene, inclusiv 4 elicoptere și 4 avioane, care lansează apă periodic pentru a controla flăcările.

Vezi fotografii:

Fotia, Karystos, Evia

Fotia, Karystos, Evia

Fotia, Karystos, Evia

Potrivit mărturiilor furnizate de localnici și preluate de evima.gr, incendiul a provocat întreruperea curentului electric în zonă, iar stâlpii de electricitate ai PPC ard în flăcări. Ca urmare, satele din apropiere au rămas fără telefoane fixe.

Printre oficialii prezenți în zonă se află primarul Karystos, Lefteris Raviolos, și comandantul AT. Karystou, Lefteris Hatzisavvas.

Pentru a vedea imagini video cu incendiul în evoluție și fotografii, puteți accesa link-urile de mai jos.

 

 

Share the news with your friends