Un polițist și un student au fost arestați pentru că au încercat să declanșeze un incendiu la benzinăria din Volos.

Un caz de tentativă de incendiere la o benzinărie a fost semnalat în Volos, în care ar fi implicat un ofițer de poliție.

În special, doi bărbați, de 22 și 32 de ani, au fost arestați de polițiștii din Volos în fața benzinăriei de pe bulevardul Larisi, deoarece au găsit materialele necesare pentru a aprinde incendiul în mașina lor.

În mașina, pe care cei doi tineri au închiriat-o din Atena și din care au fost scoase plăcuțele de înmatriculare, au fost găsite o capotă, faruri, canistre de benzină, o carte de identitate falsă, două plăcuțe de înmatriculare și un cuțit pliabil.

Cei doi au fost arestați sub acuzația de tentativă de incendiere, deținere ilegală de materiale incendiare și arme de foc și fals, însă procesul lor a fost amânat pentru luni viitoare din cauza absenței proprietarului benzinăriei și a polițiștilor care i-au arestat pe presupușii autori.

Unul dintre cei doi deținuți, în vârstă de 32 de ani, este un polițist care a slujit în Atena și care în prezent are autoritatea suspendată, și un student de 22 de ani, în a cărui locuință polițiștii au găsit un revolver.

Share the news with your friends