Tragedie Terifiantă într-o Măcelărie din Messolonghi Femeia a Murit Prinsă în Mașina de Tocat

Un tragic incident a avut loc vineri într-o măcelărie din Messolonghi, vestul Greciei, unde o femeie în vârstă de 50 de ani a pierit într-un mod extrem de tragic. Ea a fost prinsă în mașina de tocat pe care o curăța și a suferit o sângerare severă care i-a cauzat decesul.

Ceea ce face această poveste și mai cutremurătoare este faptul că fiica sa în vârstă de 14 ani era martoră la acest incident tragic, deoarece o însoțea pe mama sa la locul de muncă. În momentul tragediei, magazinul era închis și, aparent, mama și fiica erau singure în incintă.

Fiica, terifiată, a cerut imediat ajutor din stradă, iar trecătorii s-au grăbit să intre în magazin, dar, din nefericire, nu au reușit să facă nimic pentru a o salva pe femeie.

Forțele de poliție, pompierii și o ambulanță au fost chemate la locul incidentului și a fost nevoie de aproximativ două ore pentru a elibera femeia de mașina de tocat. Inițial, presa a relatat că părul femeii a fost prins în mașina de tocat în timp ce aceasta încerca să o curețe și a încercat să se elibereze cu mâna, care, din nefericire, a fost prinsă și ea în mașină.

Potrivit informațiilor locale, primele evaluări sugerează că acest tragic accident s-ar fi putut datora unei erori în timpul curățării mașinii sau că femeia ar fi putut pierde echilibrul și cotul i-ar fi fost prins în mașină, cauzându-i moartea pe loc.

Autoritățile de poliție investighează în prezent circumstanțele exacte ale acestei tragedii și analizează înregistrările de pe o cameră CCTV amplasată în interiorul magazinului.

În urma acestui eveniment teribil, sâmbătă dimineața, poliția a arestat măcelarul în vârstă de 30 de ani sub acuzația de încălcare a normelor privind siguranța la locul de muncă și omor fără intenție.

Victima, o femeie divorțată cu doi copii minori, provenea din Albania și se lupta să se descurce, având mai multe locuri de muncă. Acesta era primul său loc de muncă în măcelărie, unde lucra ca femeie de curățenie din luna anterioară.

Share the news with your friends