Ziua Carierei DYPA la Elefsina pe 26 noiembrie

Ziua Carierei DYPA la Elefsina pe 26 noiembrie

Cea de-a 11-a „ Ziua Carierei ” este organizată de Serviciul Public de Ocupare ( DYPA ) din Elefsina sâmbătă, 26 noiembrie 2022, de la 10:00 la 18:00, la Centrul de Artă X-Bowling (Charilaou 12, Elefsina, 19200), cu participarea a 42 de companii, cu peste 500 de locuri de muncă.

Intrarea la eveniment este liberă pentru toată lumea și declarația de interes poate fi găsită la: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-elefsina .
Scopul „Zilelor Carierei” ale DYPA este de a oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă posibilitatea de a discuta direct cu reprezentanții companiilor care caută personal adecvat, de diverse specialități și niveluri de expertiză, fără o programare prestabilită.

De asemenea, directori ai Unității de Servicii pentru Întreprinderi Mijlocii și Mari (MEMME), precum și consilierii de muncă ai DYPA, vor oferi informații despre acțiunile și programele acesteia.
După cum se menționează într-un anunț aferent, „Zilele Carierei” fac parte din acțiunile și evenimentele DYPA pentru cuplarea directă și efectivă a cererii și ofertei pe piața muncii.

Cei interesați pot citi despre MEMME la adresa online https://www.dypa.gov.gr/memme , în timp ce, pentru mai multe informații, pot vizita site- ul www.dypa.gov.gr.

Evenimentul este susținut de „2023 ELEFSIS Capitala Culturală a Europei”.

DEDDIE: 238 de recrutări în Regiunea Attica – Aplicații de astăzi