Vremea Ploi locale și ninsori mâine în mai multe zone și în Attica

Vremea Ploi locale și ninsori mâine

Vremea este de așteptat să fie schimbătoare duminică, fiind așteptați din când în când înnorări, în special în Marea Egee, Creta, Tesalia, Sterea de Est și Peloponez.În zonele de mai sus vor fi ninsori locale la munte și semimunte, precum și ploi sporadice la altitudini mai mici. În restul țării sunt așteptate înnorări care vor alterna cu perioade de soare.

Temperatura, la cote scăzute pentru sezon, va scădea ușor în vest și va crește în est, potrivit meteo al Observatorului Național din Atena, și va varia în Macedonia de Vest de la -7 la 4 grade Celsius, în rest a Macedoniei de la -5 la 9, în Tesalia de la -4 la 8, în Epir de la -4 la 11, în Sterea de Est și Peloponez de Est de la -1 la 8, în Sterea de Vest și Peloponez de Vest de la 1 la 9, în Ionică Insulele de la 2 la 9, în insulele din nordul și estul Egeei de la 0 la 10, în Ciclade de la 2 la 8, în timp ce în Dodecanez și Creta de la 4 la 10 grade Celsius.

Grecia Vremea Ploi locale și ninsori mâine

Vânturile vor ajunge în Marea Egee până la 8 Beaufort
Vânturile din Marea Egee vor sufla dinspre nord spre nord-est direcțiile 5 până la 7 și temporar în locuri până la 8 Beaufort. În Ionian vânturile vor sufla din direcțiile de est 4 la 6 și local până la 7 Beaufort, în timp ce din după-amiază 3 la 5 și local până la 6 Beaufort.

Cer înnorat cu ploi temporare și ninsori temporare sunt așteptate în Attica în zonele muntoase și semimontane ale prefecturii. Există posibilitatea de lapoviță pentru zonele de joasă altitudine până dimineața. Vânturile vor sufla de la nord-est 3 la 5 Beaufort și de la prânz la est și sud 4 la 6 Beaufort. Temperatura în centrul Atenei va varia între 3 și 8 grade Celsius.

În prefectura Salonic este așteptat soare cu înnorări temporare locale. Vânturile vor sufla din direcția schimbătoare până la 3 Beaufort. Temperatura din centrul Salonicului va varia de la 0 la 9 grade Celsius.

Rada Supremă mulțumește Greciei pentru angajamentul de a reconstrui Spitalul Mariupol, bombardat