Trikala: Au distrus o jumătate de tonă de fructe în loc să le dea instituțiilor

Trikala: Au distrus o jumătate de tonă de fructe

Fără a avea autorizația relevantă, un vânzător de fructe a participat la piața publică din Oichalia Trikala și astfel, nu numai că nu a câștigat un salariu zilnic, dar i s-a confiscat producția de peste… jumătate de tonă și va plăti și un amendă administrativă abruptă!

Vânzătorul a fost verificat de echipa antitrafic a Secției de Poliție Trikala care efectuează controale periodice în piețele din zona mai largă și, în momentul în care s-a constatat că nu deține permis, cei 350 kg de pepeni și 250 kg de pepeni. pe care le avea de vânzare au fost confiscate.

Ceea ce este rău este că, în loc să fie puse aceste cantități uriașe la dispoziția caselor de bătrâni, spitale sau școli, au fost trimise la groapa de gunoi pentru distrugere, pentru că așa prevede legea! Împotriva vânzătorului de fructe a fost întocmit dosar pentru practicarea comerțului în aer liber fără licență de vânzător de producător într-o piață stradală, care a fost înaintat procurorului de Primă Instanță Trikala, urmând ca și el să plătească o amendă administrativă de 1.000 de euro.

Vremea – Creta: Aeroportul „Nikos Kazantzakis” din Heraklion a fost închis – chiar și pista a fost inundată