Tabere OAED 2022: Termenul limită de înscriere expiră

Tabere OAED 2022

Numărătoare inversă până la expirarea termenului de depunere a cererilor la OAED pentru participarea la taberele de copii de către beneficiari.Continuă depunerea cererilor electronice ale beneficiarilor și furnizorilor de participare la „programul de cazare a copiilor în taberele de copii din anul 2022” al Serviciului Public de Ocupare (DYPA). Termenul limită pentru înscriere este duminică, 8 mai , ora 23:59.

Programul va fi implementat în perioada 15 iunie – 3 septembrie pentru copiii cu dezvoltare normală și până în 20 septembrie pentru copiii cu dizabilități de 50% sau mai mult. Beneficiarii sunt copiii beneficiarilor care s-au nascut in perioada 01.01.2006 – 14.06.2016.

Durata maximă de ședere este de 15 zile consecutive (inclusiv zilele de sosire și de plecare), în timp ce în taberele care funcționează în municipiile afectate de incendiu Istiaia-Edipsos și Mantoudi-Lacul-Ag. Sejurul Anna poate dura până la 30 de zile consecutive.

Unde aplici?
Depunerea cererilor se face exclusiv electronic, prin Portalul Digital Unificat al Administrației Publice (gov.gr), cu codurile TAXISnet, la adresele: Beneficiari (Acasă → Muncă și asigurări → Şomaj Ο Programe de camping OAED) AICI

Furnizori (Acasă → Muncă și asigurări → Somaj νωσης Furnizori de camping) AICI.

Cine sunt beneficiarii?
Beneficiarii sunt salariatii si somerii cu venituri reale ale familiei din anul fiscal 2020 pana la 30.000 euro care in anul 2021:

a avut cel puțin 50 de zile lucrătoare în asigurarea e-EFKA sau
a primit cel puțin 50 de zile de indemnizație specială de protecție a maternității sau
a beneficiat de o indemnizație de șomaj sau de șomaj pe termen lung de cel puțin două luni (50 de indemnizații zilnice) sau
să acumuleze cel puțin 50 de zile în total din cele de mai sus (zile lucrătoare, indemnizație specială de protecție a maternității și indemnizație de șomaj regulată sau de lungă durată) sau
sunt șomeri înregistrați cu șomaj continuu de cel puțin patru luni la sfârșitul termenului de aplicare.
După cum se menționează într-un anunț al DYPA, selecția beneficiarilor se face pe baza punctajului unor criterii specifice (venitul familiei, numărul de copii), în mod obiectiv și transparent, prin Sistemul Informațional Integrat (IIS) al DYPA.

Se menționează că nu pot participa angajații și șomerii care sunt subvenționați pentru participarea copiilor lor la un program de tabără al oricărei alte organizații pentru anul 2022.

Beneficiarii sunt subvenționați pentru cazarea copiilor lor beneficiari într-o tabără de copii a registrului furnizorilor DYPA prin eliberarea unui cec pentru cazare în tabere de copii, care este sub forma unui cod electronic unic.

Furnizorii programului sunt persoane fizice sau juridice de drept public sau privat care desfășoară activitate de afaceri și întrețin în Grecia o companie de tabere pentru copii, conform legislației în vigoare.
Documentele justificative.
Documentele referitoare la identitatea de asigurare, veniturile si somajul beneficiarilor, se cauta din oficiu. În toate cazurile în care sunt necesare documente justificative, din cauza imposibilității unei percheziții din oficiu, acestea se anexează cererilor.

Deoarece copiii care sunt declarați în cererile beneficiarilor vor fi identificați, printr-o căutare din oficiu pe baza AMKA a acestora, beneficiarii trebuie să se fi îngrijit în timp util de returnarea AMKA copiilor lor sau de actualizarea datelor acestora, atunci când are loc o schimbare a porțiunii de familie și acordați o atenție deosebită completării AMKA corecte în cerere.

Beneficiarii trebuie să acorde o atenție deosebită cererii lor , completării câmpului în care precizează dacă copilul participă sau nu la program ca beneficiar, deoarece dacă completează semnul „NU”, în timp ce doresc să rămână în tabără , copilul din program, în timp ce, dacă completează semnul „DA”, în timp ce nu sunt siguri de domiciliul său, vor fi excluși de la participarea la programul de anul viitor.

Bugetul total al programului se ridică la 35 de milioane de euro.
Pentru mai multe informații despre termeni și condiții, părțile interesate pot vizita site-ul DYPA ( AICI )

Vremea: Soare, praf african dar si nori cu ploi locale