Salonic: O femeie de 67 de ani a fost arestată pentru o escrocherie telefonică asupra unei bătrâne cu o „pradă” de 30.000 de euro

Salonic: O femeie de 67 de ani

Femeia în vârstă de 67 de ani a fost găsită într-o stație interurbană KTEL, într-un autobuz cu destinația Bulgaria
O sumă în numerar de 30.000 de euro a fost storcată de la o bătrână din Salonic sub pretextul că o persoană dragă a fost rănită și a fost necesară o intervenție chirurgicală imediată.

În special, în cadrul unei operațiuni coordonate de poliție, la stația interurbană KTEL Makedonia, într-un autobuz cu destinația Bulgaria, o femeie de 67 de ani a fost găsită în posesia sumei de 21.650 de euro, precum și a 229 de dolari SUA.

După cum a reieșit din ancheta polițiștilor, suma de 21.650 de euro provine dintr-un caz de fraudă telefonică a unei bătrâne, sub pretextul rănirii unei persoane cunoscute.

Mai exact, face parte din suma totală de 30.000 de euro pe care bătrâna a predat-o altei femei, în urma unui apel telefonic pe care l-a primit de la un presupus medic , care susținea că o rudă de-a ei ar fi fost rănită și că i se cer bani.

Persoana arestată cu dosarul întocmit împotriva acesteia va fi condusă la autoritățile judiciare competente, în timp ce cercetările continuă pentru identificarea celorlalte persoane implicate în dosar. Suma sechestrată a fost restituită proprietarului de drept.

Kozani: O furtună puternică a lovit Ptolemaida – un fenomen fără precedent