Poliția greacă desfășoară o operațiune de securitate masivă în centrul Atenei, arestând 132 de persoane

Poliția greacă desfășoară o operațiune

Poliția greacă a lansat astăzi la prânz o operațiune de securitate de amploare în centrul Atenei cu sute de polițiști din toate serviciile și dronele poliției grecești pentru a oferi o imagine directă a centrului de operațiuni GADA.

La ora 12, sute de polițiști din toate serviciile au „scanat” practic centrul Atenei, efectuând verificări asupra imigranților ilegali, traficanților de droguri, dependenților de droguri și chiar șoferilor de taxi. Ca urmare, 132 de persoane au fost arestate

Potrivit declarației Ministerului Protecției Civile, rezultatele acestui proces sunt următoarele: „Au fost efectuate audituri la 435 de persoane care au ieșit din ele:

125 de cazuri de arestări de imigranți ilegali și străini care nu au actele necesare și au fost transferați la Brocaca din Amigdelza.

4 arestări legate de droguri – într-un caz au fost găsite 23 de grame de heroină.

O arestare pentru trafic,

O arestare pentru deținerea unui document fals – un pașaport,

Arestarea unei persoane care fugea de o condamnare.

54 de abateri rutiere pentru parcări, dintre care 11 au fost scoaterea plăcuței de înmatriculare.

23 alte abateri rutiere (casca, centura de siguranta etc.).

6 infractiuni pentru transportul de pasageri cu tarif – taxi ilegal –

· 25 de controale într-un magazin comercial pentru care nu s-au înregistrat încălcări.

După ce operațiunea s-a încheiat, domnul Theodoricakos a declarat: „… Operațiunea cu mai multe fațete de astăzi a poliției grecești în centrul Atenei face parte dintr-un plan organizat cuprinzător. Continuând să facem acest lucru, dăm o lovitură majoră imigrației ilegale, contrabandei de droguri și comerțului ilegal care dăunează întreprinderilor și lucrătorilor legitimi. „Lucrăm constant și continuu pentru a consolida prezența poliției în centrul și cartierele orașului, astfel încât toți cetățenii să se simtă mai în siguranță”, a adăugat el.

Poliția greacă desfășoară o operațiune de securitate masivă în centrul Atenei, arestând 132 de persoane