Patras: L-a eliberat temporar pe bărbatul de 70 de ani care și-a târât câinele din mașină timp de 1,5 kilometri

Patras: L-a eliberat temporar pe bărbatul de 70 de ani

El se confruntă cu acuzații de infracțiune – I s-a interzis să părăsească țara, a apărut o dată pe lună la secția de poliție din zona sa, a primit cauțiune de 1000 de euro și i s-a interzis să dețină un animal.
Bărbatul de 70 de ani, care a fost arestat sâmbătă pentru că a târât cu mașina o femelă înlănțuită în zona Agios Vassiliou, în Patras, a fost eliberat temporar în condiții restrictive după ce și-a cerut scuzele anchetatorului .

Bătrânului care se confruntă cu acuzații penale i s-a interzis să părăsească țara, se prezenta o dată pe lună la secția de poliție din zona sa, a primit cauțiune de 1000 de euro și i s-a interzis să dețină un animal.

De precizat că făptuitorului i s-a aplicat deja de către Poliție o amendă administrativă de 30.000 de euro, în timp ce în baza acuzațiilor pe care le suportă, conform ultimei legi a animalelor, este de așteptat să fie adus în fața unei instanțe mixte de juriu pentru abuz penal – torturarea unui animal de companie la care pedeapsa prevăzută este de până la zece ani închisoare și amendă de la 30.000 la 50.000 euro.

În ceea ce privește câinele (ciobănesc grec), acesta este găzduit într-un adăpost de animale, care are grijă de ea. Animalul grav rănit se recuperează fizic și psihic și, așa cum a scris ieri pe Facebook, ea a numit-o deja „Elena”. Cu toate acestea, rănile lui sunt foarte adânci și este posibil ca acesta să sufere amputarea unora dintre degetele de la picioare, care au fost deteriorate.

Cutremur cu magnitudinea 5,5 a lovit Creta și Kasos – a fost simțit de locuitorii din Cairo