Trei incendii sunt în desfășurare în acest moment – Luptând în Evia, Ilia și Attica

  Luptând în Evia, Ilia și Attica

Incendiile sunt in desfasurare in Evia, Ilia, Attica – Pompierii lupta cu flacarile
Trei incendii ard în prezent în Grecia. Incendiile au izbucnit duminică la prânz în scurt timp în Evia, Ilia și Attiki, Pompierii ducând o mare luptă cu mijloace terestre și aeriene pentru stingerea lor.

Alarma de incendiu: Luptă cu flăcări în Evia, Ilia și Attica

Incendiu în Ilia

Potrivit ilialive.gr, la Ilia, în zona Havari, a izbucnit o alarmă, flăcările arzând o zonă agrosilvică. Incendiul este aproape de sat, însă nu amenință încă o zonă rezidențială și se extinde pe o suprafață de aproximativ 20 de acri.

La fața locului lucrează 30 de pompieri, cu un grup de pietoni și 11 autovehicule, în timp ce două avioane de pompieri pulverizează apă din aer.
Incendiu în PeaniaUn incendiu arde și pe strada Ampelonos din Peania Attica.

Potrivit Pompierilor, la fața locului lucrează flăcările o zonă ierboasă, în timp ce la fața locului lucrează 20 de pompieri cu 1 grup de pietoni, 7 autovehicule, 2 avioane, iar corpurile de apă locale acordă asistență.

Incendiu în Evia

Un incendiu mare a izbucnit și în vegetația joasă din zona Kampos Karystou din Evia, însă, datorită intervenției imediate a Pompierilor, acesta a fost pus sub control.

Potrivit celor raportate de primarul din Karystos, Lefteris Raviolos:

„Forțele puternice ale pompierilor care se aflau în zonă au reținut incendiul, l-au ținut sub control și încearcă deja să controleze eventuala reaprindere”

De remarcat este faptul că în zonă se aflau trupe de pompieri din Aliveri și Chalkida cu 8 autovehicule, 28 de pompieri și 1 grup de drumeți, în timp ce aceste forțe au fost asistate de 1 elicopter și 2 aeronave care au efectuat zboruri și au aruncat apă.

Totodată, au fost vehicule de apă din Primărie și Regiunea Continentală precum și voluntari din zona mai largă.
În ce zone este crescut riscul de incendii astăzi?

Se observă că astăzi există un risc ridicat de incendii forestiere care duc la Attica (inclusiv Citera), V. Beotia, K. și N. Evia, Corint, Argolis, Laconia, Ciclade, S. și N. Creta, Chios și N. Mitilini.

Magic Johnson: Legenda NBA face reclamă pentru Grecia – El a păstrat un scut și o sabie în Acropole