Kefalonia: Canoler român mort, ceilalți 8 dispăruți sunt în viață – Cum s-a petrecut tragedia

Kefalonia: Canoler român mort, ceilalți 8 dispăruți

Căutarea celor nouă paddleboarderi români dispăruți în Kefalonia a avut un final tragic , unul dintre ei fiind găsit mort.

Potrivit gărzii de coastă, canoșii români au fost adunați în urma unei operațiuni, din diverse părți ale zonei de sud a Kefaloniei, cei opt fiind bine sănătoși.

Cu toate acestea, potrivit ERT, unul dintre ei a fost găsit mort, moartea sa fiind atribuită absorbției de apă, deoarece mâncase prea mult.
După cum relatează inkefalonia, salvamarii de la Lourdes și echipajul EKAV au încercat să-i facă Resuscitare Cardiopulmonară (RCP) pentru a-l readuce la viață, dar nu au reușit.

Vâslașii au fost reperați împrăștiați
Potrivit informațiilor, cei 9 români – bărbați și femei – au luat stand-up paddleboard-urile de la Pessada pentru a explora coastele insulei. Cu toate acestea, swell mare datorat celor 5 Beaufort și curenților, i-a dus pe unii destul de departe.

De fapt, ei au fost găsiți împrăștiați pe o zonă mare de la plajele din Trapezaki până la Lourdas, la câteva mile (7-8) distanță de Pessada.

De asemenea, potrivit informațiilor, ghinionul canotaj a fost transportat cu ambulanța la spital, unde a fost declarat decesul.

Potrivit informațiilor de la Garda de Coastă, pentru localizarea celor nouă operatori de stand-up paddleboard (SUP), s-au efectuat percheziții sub coordonarea EKSED de către 1 PLS, 2 bărci private și 1 navă parasailing, în zona mării. la sud de Kefalonia.

Acharnon: A doua zi după marele incendiu dintr-o clădire – Peisaj bombardat și imagini de distrugere