Incendiu într-un magazin cu butelii de gaz din Acharnon: video si foto șoc cu exploziile terifiante, unul rănit

Incendiu într-un magazin cu butelii de gaz din Acharnon

Explozie într-un magazin cu butelii de gaz din Acharnon – Un rănit – Oamenii au fost salvați de pe podele

Un incendiu a izbucnit vineri la prânz într-un magazin de pe strada Acharnon din Atena , după explozii continue care au zguduit zona.

Potrivit primelor informații de la Pompieri, dintr-un motiv necunoscut, a avut loc o explozie și apoi a izbucnit un incendiu într-un magazin care vindea butelii de GPL și propan, în timp ce o persoană din interiorul magazinului a fost și ea rănită.

Din cauza exploziilor constante și a faptului că aceasta este o zonă dens populată, incendiul s-a extins rapid de pe copertinele, de la un etaj la altul, ale clădirii cu cinci etaje.
Potrivit Pompierilor, au avut loc explozii continue în timp ce, în același timp, Pompierii au procedat la salvarea și descarcerarea altor trei persoane.

După cum se vede în videoclipul obținut de TheTOC, exploziile care au putut fi auzite au fost terifiante și au provocat panică.
Pompierii au vorbit despre o operațiune dificilă, întrucât materialele prezente în magazin au provocat dese explozii. La fața locului au intervenit 36 ​​de pompieri cu 13 autovehicule și o autospecială cu scară, în timp ce forțele ELAS, EKAV, DEDDIE și DESFA SA au acordat asistență.

Se reține că cauzele incendiului sunt cercetate de către biroul de investigații al Detașamentului de Pompieri.

Din cauza incendiului, polițiștii au oprit inițial circulația vehiculelor pe strada Acharnon de la înălțimea străzii Niovis până la Ag. Studiați în ambele fluxuri de trafic.

După cum descrie un martor ocular, la început a avut loc o explozie și apoi au fost unele succesive. După prima explozie, un bărbat ars a ieșit din magazin, dar din fericire au venit primul ajutor și ambulanțele care l-au tratat.
Edri, un martor ocular, a povestit „LIVE NEWS”: „Adormisem și mă trezisem din fum. Am ieșit din balconul din spate, am văzut șase persoane. Inițial urma să mergem pe acoperiș, dar pe acoperiș. nu a fost posibil deoarece zburau de la explozie multe obiecte.

Am fost foarte șocată și săream de pe acoperișuri, de pe acoperiș pe acoperiș. La un moment dat am ajuns la un subsol, unde am spart un geam, pentru că altfel nu puteam ieși. Este vina statului care permite magazinelor de benzină să fie sub blocuri”.

Incendiu într-un magazin cu butelii de gaz din Acharnon: video si foto șoc cu exploziile terifiante, unul rănit

Incendiu într-un magazin cu butelii de gaz din Acharnon: video si foto șoc cu exploziile terifiante, unul rănit

Pompierii lucrează la incendiul din Acharnon / Foto: PANAGOPOULOS YIANNIS/EUROKINISSI

Incendiu într-un magazin cu butelii de gaz din Acharnon: video șoc cu exploziile terifiante, unul rănit

Incendiu în Acharnon

Incendiu în Acharnon

Incendiu în Acharnon

Incendiu în Acharnon

Foto: PANAGOPOULOS YIANNIS/EUROKINISSI

Creta: Cutremur Richter de 4,1 în largul Lasithi